Međunarodni simpozij o epilepsijama

Odjel za biomedicinske znanosti Sveučilišta Sjever organizira Međunarodni simpozij o epilepsijama koji će se održati u Varaždinu 16. i 17. listopada 2015. godine. Simpozij će biti do sada najveći organizirani skup liječnika neurologa, neurokirurga i neuropedijatra koji se bave epilepsijama iz 9 zemalja naše regije: Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Na Simpoziju će biti prikazana najnovija dostignuća liječenja epilepsija.

Simpozij će početi u petak, 16.10.2015  u 15 sati u Sveučilišnom centru  Varaždin, UNIN 2, predavaoni 115, a nastaviti će se u subotu 17.10. 2015. od 9 – 14 sati, također UNIN 2, predavaoni 115.

Nastavnici Sveučilišta Sjever, studenti svih studijskih smjerova, a posebno studenti 1, 2 i 3 godine studija sestrinstva pozvani su na sva predavanja te će kao sudionici Simpozija dobiti potvrdnicu za sudjelovanje na jednom ili oba dana Simpozija.

U dogovoru sa suorganizatorom Simpozija i ujedno nositeljem kolegija Neurologija prisustvo studenata Sestrinstva na Simpoziju, popraćeno potvrdnicom vrednovati će se na ispitu.

Galerija