Održan 22. Međunarodni skup Društvo i tehnologija - dr. Juraj Plenković

U Opatiji je od 28. do 30. lipnja 2015. pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Primorsko goranske županije i Županijske komore HGK u Rijeci održan 22. Međunarodni znanstveni skup „Društvo i Tehnologija – dr.sc. Juraj Plenković“ čije je područje interesa razvoj društva, obrazovanja, znanosti i tehnologije. U sklopu skupa održana je i godišnja konferencija International Federation of Communication Associations. Sveučilište Sjever od ove godine suorganizator je spomenute konferencije.

Na konferenciji su radove prezentirali mnogi ugledni znanstvenici iz Europe i regije, a održano je i nekoliko različitih tematskih cjelina, pri čemu su nastavnici i student Sveučilišta Sjever sudjelovali s 13 radova, a tematska cjelina u kojoj su sudjelovali – Komunikacijski menadžment, ocijenjena je od strane organizatora najboljom i najbrojnijom.

Skup je u ime rektora pozdravio prorektor za znanstveno umjetnički rad i međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Vladimir Šimović, pri čemu je sudionicima ujedno i predstavio najmlađe hrvatsko javno sveučilište.

Galerija