Prof.dr.sc. Majda Tafra Vlahović gostujuća profesorica u Slovačkoj

Prof.dr.sc. Majda Tafra Vlahović, nastavnica grupe predmeta na studiju Odnosa s javnostima boravila je, u sklopu projekta ERASMUS plus, na Sveučilištu Ćirila i Metoda u Trnavi u Slovačkoj gdje je predavala o organizacijskoj komunikaciji i etičkom poslovanju studentima dodiplomskih studija Fakulteta komunikacija masovnih medija.

U Trnavi, koja je sveučilišni centar zapadnog dijela Slovačke, studira više od deset tisuća studenata, a trenutačno na Sveučilištu Ćirila i metoda u okviru ERASMUS razmjene borave i tri studenta sa Sveučilišta Sjever.

Fakultet komunikacija masovnih medija prije tri godine dobio je od Europske unije veoma vrijednu opremu te sada ima vrhunski uređen televizijski studio koji je bolje opremljen od većine profesionalnih TV studija u Slovačkoj i koji studenti koriste za praksu brojnih predmeta vezanih uz televizijsku i video produkciju. Iskustva boravka na Sveučilištu Ćirila i Metoda u Trnavi bit će izuzetno korisna u poboljšanju daljnjih nastavnih i znanstvenih procesa na Odjelu Komunikologije i odnosa s javnostima, kao i na Sveučilištu Sjever.