Nagrađeni najuspješniji nastavnici Sveučilišta Sjever

Senat Sveučilišta Sjever na svojoj 5. sjednici nagradio je nastavnike Sveučilišta koji su se svojim radom, zalaganjem i rezultatima posebno istaknuli tijekom protekle akademske godine.

Za izniman uspjeh u akademskoj godini 2013./14. prema rezultatima studentske ankete nagrađeni su pred. Ivana Grabar, asistentica Nikolina Bolčević, pred. Vesna Sesar, doc. dr.sc. Hrvoje Vražić, pred. Dunja Srpak, pred. Marko Horvat, pred. Željko Kos, doc. dr.sc. Winton Afrić, v. asistentica, dr.sc. Lidija Dujić, prof. dr.sc. Tanja Kesić, v. asistent, dr.sc. Boris Beck i doc. dr.sc. Krešimir Buntak.

Doc. dr.sc. Petar Kurečić nagrađen je za izniman znanstveni doprinos na Odjelu za poslovnu ekonomiju. V. pred. Mario Periša nagrađen je za iznimnu sveukupnu umjetničku produktivnost iz područja fotografije. Prof. dr.sc. Vinko Višnjić nagrađen je za izniman doprinos pri unaprjeđenju studijskog programa Tehničke i gospodarske logistike. Pred. Jurica Veronek nagrađen je za iznimno učešće u mentorstvima studenata pri izradi završnih radova, a pred. Marijana Neuberg za izniman doprinos u osmišljavanju i opremanju laboratorija na Odjelu za biomedicinske znanosti.

V. pred. dr.sc. Ladislav Havaš nagrađen je za izniman doprinos u razvoju Odjela za elektrotehniku, a izv. prof. dr.sc. Živko Kondić za doprinos u osmišljavanju i opremanju laboratorija te iznimno učešće u mentorstvima studenata pri izradi završnih radova na Odjelu za proizvodno strojarstvo. Dr.sc. Matija Orešković nagrađen je za izniman doprinos u razvoju Odjela za graditeljstvo, a prof. mr.sc. Mato Jurković za izniman doprinos u pokretanju i razvoju Odjela za medijski dizajn. Pred. Ana Globočnik Žunac nagrađena je za izniman doprinos u razvoju Odjela za komunikologiju i odnose s javnošću.

Čestitamo svim kolegicama i kolegama na ostvarenom iznimnom uspjehu i želimo im još bolje rezultate u aktualnoj akademskoj godini!