Programski direktor Weekend Media Festivala na Sveučilištu Sjever

Nikola Vrdoljak, programski direktor Weekend Media Festivala i suvlasnik Agencije 404, agencije za digitalne medije i komunikaciju održat će u petak, 30. 1. 2015. godine u Sveučilišnom centru u Varaždinu, predavanje pod nazivom 'Why digital!'.

Predavanje će se održati u 18:00 sati u predavaoni UNIN2-101, bit će otvoreno za sve zainteresirane, a bavit će se suvremenim poslovnim i komunikacijskim modelima iz područja digitalnih komunikacija, odnosa s javnošću te dizajna i produkcije.

Vrdoljak je jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka u području digitalnih medija i komunikacija, s diplomama iz New Yorka i Zagreba, a kao programski direktor Weekend Media Festivala Hrvatskoj svake godine predstavlja aktualne svjetske trendove i u Rovinj dovodi vodeće regionalne i globalne medijske stručnjake.

Uz Sveučilište Sjever veže ga i činjenica da je nastupio kao jedan od glavnih predavača na prvom Festivalu multimedije MOP 01 u organizaciji studenata tada još Veleučilišta u Varaždinu, čime je podržao kvalitetan studentski projekt u nastajanju koji je danas postao prepoznatljiv dio kulturne i obrazovne ponude Varaždina. Svoju podršku MOP-u pružao je i svih proteklih godina.