International competences for unemployed

Veleučilište u Varaždinu u razdoblju od 24.10.2012. do 5.6.2013. provodi projekt International Competences for Unemployed u okviru Leonardo da Vinci programa (Program za cjeloživotno učenje).

Cilj projekta je omogućiti međunarodnu stručnu praksu u Irskoj i Češkoj Republici za 15 nezaposlenih alumnija ili studenata koji su diplomirali u vrijeme trajanja projekta. Odlazak na praksu organiziran je od strane partnerskih ustanova, a trošak života, puta i jezičnih priprema biti će financiran od strane Europske unije.

Osobe koje se prijavljuju za odlazak na praksu moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

  • izvrsno znanje u području grafičkog dizajna ili logistike,
  • poznavanje engleskog jezika, najmanje B2  razina,
  • biti nezaposleni.

Odlazak na praksu planiran je za početak veljače 2013. Osobe koje će biti odabrane za odlazak u Irsku, za trošak života dobit će na raspolaganje 2060 Eura + 300 Eura za putne troškove + 150 Eura jezične pripreme. Osobe koje odlaze u Češku republiku, za 4 tjedna trajanja prakse dobit će na raspolaganje 1625 Eura + 300 Eur putnih troškova + 150 Eur za jezičnu pripremu.

Ukoliko ste zainteresirani za odlazak na praksu u inozemstvo molimo da pošaljete životopis u Europass formatu i motivacijsko pismo na email adresu international@unin.hr najkasnije do 5.12.2012. godine.

Upiti i dodatne informacije na email adresu international@unin.hr.

lifelong_learning_programme leonardo_da_vinci agencija_za_mobilnost_i_programe_eu